Televiziunea CNS
www.cnstv.ro

COPY – PASTE

0

https://www.youtube.com/watch?v=bIjsHmtlPRc

Mapa şedinţei de Consiliu local ne prilejuieşte să vedem, din nou, utilizarea aceleeaşi practici leneşe de a se întocmi documentaţiile.
Dacă luăm doar Proiectul de hotărâre 11, privind modificarea şi completarea HCL nr. 18 din 2008; ce citim în expunerea de motive?
“Prin H.C.L. nr. 18/2008 s-au aprobat Normele Locale în domeniul..”. o pagină, până la “Acest traseu urmează a fi delegat operatorului cu respectarea procedurii legale”. Semnează iniţiatorul proiectului, primarul Micu.
Raportul de specialitate, care trebuie să explice domnilor consilieri de ce trebuie (sau nu trebuie) ceea ce propune primarul, şi deci care raport trebuie să aibă o cu totul altă formă decât expunerea de motive, începe aşa “Prin H.C.L. nr. 18/2008 s-au aprobat Normele Locale în domeniul…”. O pagină, care se termină “Acest traseu urmează a fi delegat operatorului cu respectarea procedurii legale”.
Semnează AUTORITATEA DE AUTORIZARE, Inspector Lucian GHERCĂ. Deci ditamai AUTORITATEA DE AUTORIZARE a luat cu copy-paste expunerea de motive. În loc să o explice, să o justifice, raportul o copiază pur şi simplu.
Ditamai Inspectorul din primărie copiază de la primar.
Şi nimeni nu se sesizează. Nici măcar primarul.

Citește și