”GALA MOROȘANU”, PRINSĂ ÎN DISPUTE POLITICE

0 26

Unul din apropiații celebrului jucător de K-1, organizatorul Galei ”Dynamite Fighting Show II”, din 19 octombrie, ora 20, cunoscută ca și ”Gala Moroșanu”, Sorin Dumitru Cazan, nașul de cununie al celebrului jucător de box, a dezvăluit în exclusivitate la CNS câteva amănunte din culisele organizării competiției, care, inițial, ar fi trebuit să se desfășoare la Craiova sau Brașov. Ulterior jucătorul a fost convins de apropiați să desfășoare gala de lupte libere. pe meleagurile moldave.

După izbucnirea scandalului legat de refuzul consilierilor județeni PNL de a vota proiectul de asociere a Consiliului Județean Neamț, în vederea organizării competiției la Piatra Neamț, ex-consilierul local, Sorin Cazan, nașul de cununie a lui Cătălin Moroșanu, a declarat, în exclusivitate la CNS, faptul că ”Gala Moroșanu” ar fi trebuit să se desfășoare la Craiova sau la Brașov, dar a pomenit și de motivele pentru care competiția sportivă internațională K-1 a fost adusă în Moldova, la Piatra Neamț.

Nemulțumirile colegilor de partid ale celebrului luptător se pare că au pornit de la faptul că liberalul Cătălin Moroșanu, a apelat la PSD-istul Ionel Arsene, pentru a fi sprijinit în obținerea unei cofinanțări pentru organizarea ”Galei Moroșanu” la Neamț.

Să fie la mijloc doar tradiționala ”bălăcăreală dâmbovițeană” sau să fie vorba de simple orgolii politice, în chestiuni care țin de promovarea unui mare eveniment internațional sportiv ? O altă întrebare ce ar părea și ea legitimă e legată de posibila teamă a colegilor de partid ai lui Cătălin Moroșanu, de efectele perverse ale unei variante nemțene a ”Galei Bute”, de care liberalii se tem ”ca dracu de tămâie” și de aceea suflă și în iaurt: Sunt întrebări care, deocamdată rămân fără răspuns, sunt ”rufe murdare din politică” care se spală, la noi, ca de obicei, în public. Până una-alta ”Gala Moroșanu” se va desfășura la Piatra Neamț, vineri, 19 octombrie, de la orele 20 și urmează a fi mediatizată și de CNS.

FLORA ORDEAN

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.