TV CNS
CNS STIRI

74 de milioane de lei pentru achiziția de incubatoare pentru nou-născuți

Anunț important făcut de Ministerul Sănătății (MS). Potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituției, ministrul Ioana Mihăilă a semnat ordinul prin care se vor aloca fonduri de peste 74 de milioane de lei pentru achiziția de incubatoare pentru nou-născuți, în 2021.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a semnat ieri, 17 iunie a.c., ordinul prin care se aprobă lista spitalelor publice din rețeaua sanitară a Ministerului Sănătății, precum și a spitalelor din rețeaua sanitară a autorităților administrației publice locale cărora Ministerul Sănătății le alocă fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuți, în anul 2021. Astfel, pentru spitale din rețeaua sanitară a Ministerului Sănătății sunt alocate fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuți în valoare totală de 21.203.000 de lei, iar pentru spitale din rețeaua sanitară a autorităților administrației publice locale, fonduri în valoare totală de 52.811.000 de lei„, se arată în comunicatul citat.

Potrivit MS, aceste fonduri vor fi utilizate anul acesta de către spitalele beneficiare numai pentru achiziționarea de incubatoare pentru nou-născuți prin încheierea de contracte subsecvente în baza unor acorduri cadru din 2020, respectiv 2021.

Articolul 74 de milioane de lei pentru achiziția de incubatoare pentru nou-născuți apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...