TV CNS
CNS STIRI

A furat banii iubitei, 170.000 euro, a îngropat banii furați și a fugit din țară

Oamenii legii încearcă să dea de urma unui tânăr de 30 de ani care i-a furat iubitei sale 170.000 euro. Hoțul a îngropat banii furați și a fugit din țară.

Polițiștii lugojeni au fost anunțați de femeia în vârstă de 38 de ani că iubitul ei, în vârstă de 30 de ani, i-ar fi furat dintr-un dulap din casă 170.000 euro. Banii erau proveniți în urma unei moșteniri, iar hoțul i-a îngropat.

Ca urmare a activităților întreprinse și în baza probatoriului administrat, s-a stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locații din comuna Boldur, județul Timiș. Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, polițiștii din Lugoj au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur. În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma anchetei, oamenii legii au stabilit că individul în vârstă de 30 de ani nu este în țară. Se fac cercetări pentru recuperarea întregii sume și tragerea la răspundere a hoțului.

Articolul A furat banii iubitei, 170.000 euro, a îngropat banii furați și a fugit din țară apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...