TV CNS
CNS STIRI

A încercat să-și însceneze propriul accident. Camerele de supraveghere au dat-o de gol!

O femeie din Bucureşti a încercat să însceneze un accident pe Calea Griviţei, însă nu şi-a dat seama că este filmată. Poliţiştii i-au deschis un dosar penal după ce au văzut imaginile.

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 19. Femeia s-a aruncat pe şosea, chiar în faţa unei maşini. Uluiţi de gestul acesteia, şoferul autoturismului şi prietenii săi au coborât să vadă ce s-a întâmplat. Au întrebat-o dacă se simte bine, dar femeia i-a acuzat că au lovit-o cu maşina şi a sunat la 112.

Pe imagini se poate observa cum femeia merge pe jos, chiar pe stradă, printre maşini, iar în momentul în care ajunge în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcajul fiind foarte puţin vizibil, se aruncă pe şosea.

Şoferul autoturismului, care circula cu viteză redusă, a oprit cu mult înainte ca femeia să se arunce, astfel că a crezut că acesteia i s-a făcut rău

Norocul şoferului a fost că în zonă există o cameră de supraveghere funcţională, iar aceasta a surprins toată scena. Femeia a fost internată în trecut la spitalul de psihiatrie Obregia din Capitală, pentru că a avut probleme psihice. În urma incidentului aceasta a fost din nou internată pentru mai multe investigații.

Articolul A încercat să-și însceneze propriul accident. Camerele de supraveghere au dat-o de gol! apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...