TV CNS
CNS STIRI

A plecat să culeagă ciuperci, s-a întors cu bombe din Al Doilea Război Mondial…

A plecat la cules de ciuperci, dar habar nu avea peste ce avea să dea în pădure. Vorbim despre muniție care, potrivit primelor informații, datează din Al Doilea Război Mondial.

Astăzi, în jurul orei 10:00, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Someș al județului Satu Mare a intervenit pentru asanarea teritoriului, de 4 proiectile, în pădurea Heresteț din localitatea Săcășeni. Mai precis, este vorba despre 2 proiectile perforante de calibru 75 mm, 1 proiectil exploziv de calibru 76 mm și 1 proiectil perforant de calibru 85 mm.

Muniția a fost găsită în pădure, de către un cetățean în timp ce se afla la cules de ciuperci. Bărbatul a anunțat autoritățile, iar o echipă specializată în astfel de intervenții s-a deplasat la fața locului.

Proiectilele, rămase din Al Doilea Război Mondial, au fost ridicate și transportate la depozitul de muniții rămase neexplodate din Carei, urmând să fie distruse.

Articolul A plecat să culeagă ciuperci, s-a întors cu bombe din Al Doilea Război Mondial… apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...