TV CNS
CNS STIRI

Adolescentă omorâtă în fosta Baie Publică din Ploiești. Autorul crimei ar fi iubitul secret al fetei

O adolescentă de 17 ani a fost omorâtă în fosta Baie Publică din Ploiești.

Fata a fost dată dispărută încă de miercuri seara de către mama ei, iar poliția a demarat imediat căutările. Femeia știa că fiica ei plecase la o întâlnire cu iubitul său, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, dar a început să se îngrijoreze când a văzut că se face târziu și nu se întoarce acasă.

Polițiștii din Ploiești au mers pe urmele bărbatului cu care mama fetei dispărute a precizat că se întâlnise miercuri. Acesta într-o primă fază a mințit că o cunoaște pe fată sau că s-ar fi întâlnit cu ea, dar ulterior a recunoscut tot.

Cadavrul fetei a fost găsit joi după-amiază în clădirea fostei băi publice din Ploiești. Potrivit unor surse nu sunt urme de sânge în zonă, astfel că se pare că fata ar fi fost sugrumată. Acest aspect urmează să fie clarificat.

Bărbatul suspect de crimă este de fel din Șirna și este trecut de 40 de ani. Se pare că acesta ar fi avut o relație ascunsă cu adolescenta. Bărbatul era căsătorit, iar soția nu știa de aventura sa. Tânăra se pare că l-ar fi șantajat, i-ar fi cerut bani, dar pentru că bărbatul a refuzat-o, l-a amenințat că va spune tot soției.

A fost reținut încă de aseară și se află în continuare în custodia poliției.

Se fac cercetări la fața locului unde a fost descoperit cadavrul tinerei.

Foto: incomod

Articolul Adolescentă omorâtă în fosta Baie Publică din Ploiești. Autorul crimei ar fi iubitul secret al fetei apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...