Adrian Mutu consideră că jucătorii săi trebuie să fie „aproape perfecți” pentru a-i învinge pe danezi

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii săi trebuie să fie „aproape perfecţi” pentru a câştiga împotriva reprezentativei Danemarcei meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European de fotbal Under 21 de anul viitor.

„Ştim cât de puternici sunt adversarii, de aceea ne concentrăm foarte mult pe jocul nostru pentru pentru că avem nevoie de victorie. Iar pentru acest lucru este nevoie să fim aproape perfecţi. E important ca băieţii să arate atitudine, pentru că tactic ştiu ce au de făcut în teren. Le-am explicat foarte clar, iar ei au lucrat foarte bine în această săptămână. Fiind un meci care decide o calificare, l-aş compara tot cu unul împotriva Danemarcei. Adică Danemarca – România, de acum 17 ani, jucat la Copenhaga. Din păcate pentru noi acel meci s-a terminat 2-2, primind gol în ultimele secunde ale meciului şi pierzând în acelaşi timp şi calificarea. Sper ca mâine să obţinem calificarea şi să mergem la Campionatul European”, a spus el.

Sursă : comisarul.ro

Articolul Adrian Mutu consideră că jucătorii săi trebuie să fie „aproape perfecți” pentru a-i învinge pe danezi apare prima dată în Știri – TV CNS.