TV CNS
CNS STIRI

Amendaţi şi puşi să dea cu mătura după ce au aruncat pe jos coji de seminţe şi chiștoace

Mai mulţi tineri din Piteşti s-au trezit amendaţi de Poliţia Locală şi puşi să strîngă, cu mătura şi făraşul, mucurile de ţigări şi cojile de seminţe pe care le-au aruncat în stradă.

În ultimele două săptămâni, poliţiştii locali piteşteni din cadrul Biroului Ordine Publică au desfăşurat acţiuni punctuale în parcurile din municipiul Piteşti, locurile de joacă pentru copii şi zona centrală, scopul principal fiind acela de a menţine curăţenia în municipiu, precum şi conştientizarea celor care încalcă prevederile legale.

În urma acțiunii, au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru aruncatul cojilor de seminţe şi a chiștoacelor pe domeniul public.

În acelaşi timp, 8 persoane au fost puse să strângă mizeria creată, fiindu-le puse la dispoziţie mături şi făraşe. Facem precizarea că aspectele de mai sus se sancţionează cu amendă cu valori cuprinse între 100 lei şi 200 lei, conform H.C.L. 197/2017.Pe această cale, facem apel la simţul civic al cetăţenilor municipiului Piteşti, cu îndemnul de a păstra şi de a menţine, împreună, un oraş curat şi civilizat!„, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu.

Articolul Amendaţi şi puşi să dea cu mătura după ce au aruncat pe jos coji de seminţe şi chiștoace apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...