TV CNS
CNS STIRI

Anchetă: Certificate de vaccinare anti-Covid scoase la vânzare pe Facebook

O anchetă a fost deschisă la Arad după ce pe grupul de Facebook „Mămici din Arad” o persoană a scos la vânzare certificate care atestă vaccinarea anti-COVID. Din informațiile obținute până în prezent, cel puțin un asemenea certificat ar fi fost deja livrat unei persoane.

Aparent, oferta vine de pe un cont creat pe 5 iunie, când persoana respectivă a și devenit membru al grupului. Respectiva persoană susține că lucrează pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara.

Un certificat de vaccinare care ar fi fost furnizat de această persoană și a apărut în spațiul public ar atesta în fals o vaccinare completă realizată la un centru de vaccinare tot din Timișoara.

Am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că o persoană ar vinde certificate de vaccinare Covid-19 pe o rețea de socializare. Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz, într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale”, a afirmat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Livia Pescar.

Este primul caz de posibil trafic cu certificate de vaccinare care se află în atenția polițiștilor din Arad.

Articolul Anchetă: Certificate de vaccinare anti-Covid scoase la vânzare pe Facebook apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...