TV CNS
CNS STIRI

Anchetă în cazul bărbatului mort după intervenția brutală a poliției

Corpul de control al Ministerului de Interne a fost Trimis la Argeș, unde un bărbat a murit în timpul unei intervenții a poliției. Între timp, sunt audiate soția victimei și mama acestuia. Cei doi polițiști reținuți în cazul bărbatului mort prin asfixie la Pitești află orele următoare dacă primesc mandat de arestare. Necropsia victimei arată că avea o alcoolemie de peste 2 la mie.

Doi poliţişti au fost reţinuţi, duminică, pentru intervenţia în cazul bărbatului care a decedat în timp ce era evacuat de poliţişti de pe o terasă din municipiul Piteşti, unde avusese loc un incendiu, a anunţat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Marius Ştefan.

S-a schimbat încadrarea din ucidere din culpă în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Legea prevedea pedeapsa cu închisoare de 6 la 12 ani. Am avut în vedere toate probele administrate până la acest moment. Au fost analizate imaginile, declarațiile martorilor și raportul de necropsie. Cei doi au încercat să aducă variante, țin de exercitarea dreptului la apărare”, a declarat procurorul.

În cazul infracțiunii de ucidere din culpă, sub care fuseseră investigați inițial polițiștii, pedeapsa maximă este de 5 ani.

Articolul Anchetă în cazul bărbatului mort după intervenția brutală a poliției apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...