TV CNS
CNS STIRI

Au încercat să intre ilegal în România. S-au ascuns printre pepeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au depistat trei cetățeni din Eritreea și alți doi din Pakistan, care au încercat să intre ilegal în România, prin evitarea efectuarii controlului de frontieră. Aceștia se aflau ascunși în compartimentele marfă ale unor ansambluri rutiere, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Doi bărbați din Pakistan s-au ascuns printre pepeni
În cursul zilei de ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, polițiștii de frontieră au depistat ascunși, într-un autocamion încărcat cu pepeni, doi bărbați. Aceștia erau din Pakistan, aveau vârste cuprinse între 18 și 28 de ani și au încercat eludarea controlului de frontieră, cu scopul de a ajunge în Italia, arată comunicatul.

Alte trei persoane, depistate la Giurgiu
Tot ieri, 18 iunie, în jurul orei 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, ‘s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean turc, în vârstă de 25 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Șoferul transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, piese auto din Turcia pentru o societate din România.

Polițiștii au constatat, în urma controlului preliminar efectuat asupra mijlocului de transport, că șnurul asigurator al semiremorcii era secționat și re-lipit.

Astfel, la un control amănunțit, s-au descoperit, printre marfa transportată, doi bărbați și o femeie, din Eritreea, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani.

Aceştia au declarat că s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Turciei, cu ajutorul unei persoane necunoscute, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre acest aspect. Străinii intenționau să ajungă în Germania.‘, precizează Poliția de Frontieră.

Articolul Au încercat să intre ilegal în România. S-au ascuns printre pepeni apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...