TV CNS
CNS STIRI

Bilanț după protestele de miercuri seară: amenzi în valoare de 250.000 lei

Jandarmeria Română a anunțat că a aplicat 444 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 260.000 de lei, după protestele de miercuri seară. Majoritatea amenzilor au fost date pentru lipsa documentelor justificative privind deplasarea în afara locuinței și nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

În 10 dintre cele 44 de localități în care au avut loc manifestații publice, s-a depășit numărul maxim de participanți prevăzut de lege, respectiv 100 de persoane.

Dreptul la liberă exprimare este garantat de Constituţia României şi Jandarmeria Română va asigura măsurile de ordine, astfel încât toate protestele să se desfăşoare în deplină siguranţă și va interveni ferm pentru a opri toate manifestările care tulbură ordinea publică.

În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au încălcat legea„, a transmis Jandarmeria, într-un comunicat.

Articolul Bilanț după protestele de miercuri seară: amenzi în valoare de 250.000 lei apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...