TV CNS
CNS STIRI

Cărau drogurile cu trolerul. Suspecții, reținuți de procurorii DIICOT

Doi tineri, de 25 de ani, care aveau asupra lor substanță vegetală, ciuperci și comprimate, susceptibile a fi droguri, au fost depistați în Maramureș. Ceea ce le-a atras atenția oamenilor legii a fost trolerul în care se găseau calupuri de substanțe vegetale.

În seara de 3 iunie, în jurul orei 21.00, poliţiștii B.C.C.O. Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au fost sesizați telefonic de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș despre faptul că, în jurul orei 20.55, au depistat în localitatea Berchezoaia, județul Maramureș, doi tineri.

Cei doi, un bărbat și o femeie, de 25 de ani, din Cluj-Napoca și Mureș, ar fi avut asupra lor o geantă tip troler, în care se aflau mai multe calupuri de substanță vegetală, ciuperci și comprimate, susceptibile a fi droguri.

Astfel, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, 2,5 kilograme de cannabis, 100 de grame de ciuperci halucinogene și 11 comprimate ecstasy.

Față de cei doi tineri, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările continuă, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.-B.T. Maramureș, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

Articolul Cărau drogurile cu trolerul. Suspecții, reținuți de procurorii DIICOT apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...