Caz șocant la Spitalul Victor Babeș din București: o femeie a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate. Poliiția face verificări

Anchetă la spitalul Victor Babeș din București, unitate suport COVID, unde o pacientă internată la terapie intensivă ar fi fost deconectată de la aparate din greșeală, de un brancartier, anunță Știrile ProTv. Managerul spitalului a confirmat pentru sursa citată că un pacient a decedat în spital și a spus că a fost anunțată poliția, care va stabili dacă va fi demarată o anchetă.

Infectată cu COVID-19 și aflată în stare gravă, femeia ar fi fost dezintubată de un brancardier, care ar fi trebuit să ridice din salon un pacient care decedase. El ar fi încurcat pacienții și astfel ar fi ajuns să o extubeze pe femeie.

Conducerea spitalului a confirmat decesul unui pacient de la ATI, care a murit din alte cauze decât cele naturale sau medicale. Conform procedurilor, a fost anunțată poliția, care a face acum verificări în acest caz.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

În acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă şi necropsia, a mai transmis Poliția Capitalei.

| Știre indexată de pe site-ul: https://www.libertatea.ro/subiect/coronavirus

Articolul Caz șocant la Spitalul Victor Babeș din București: o femeie a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate. Poliiția face verificări apare prima dată în Știri – TV CNS.