Televiziunea CNS
www.cnstv.ro

CE SĂ URMĂREȘTI DACĂ VREI UN CAMION SECOND-HAND

0

La fel ca și în cazul automobilelor mici, camioanele la mâna a doua sunt variante accesibile și profitabile, investiții ce își merită banii. Totuși second hand nu trebuie să însemne uzură excesivă. Pentru că viața de șofer implică ca mare parte din timp să fie petrecut în cabină, pentru că distanțele sunt lungi, este evident că investiția într-un camion implică cerințe variate, legate de confort și siguranță.

Achiziționarea unui camion trebuie să justifice performanța de asemenea. Se va avea în vedere cum se comportă la drum, dar mai ales partea tehnică, iar în funcție de acestea contează și prețul. Acest din urmă criteriu este de cele mai multe ori cel pus pe primul plan, de altfel cel de care depinde achiziția.

Camioane de vânzare de la Euroluc Trucks

Un jucător important pe această nișă, Euroluc Trucks, mizează în mod special pe modelele MAN. Pune la vânzare astfel de camioane, pentru care oferă și consiliere desigur. Sunt recunoscute în general pentru consumul redus, dar confortul sporit. Au și un raport calitate-preț echilibrat, au cabina cu un design plăcut, sunt fiabile și sustenabile la transportul de materiale de construcție spre exemplu.

Camionul MAN de vanzare poate fi regăsit în stoc, în flota disponibilă la Euroluc Trucks. Detaliile tehnice sunt puse la dispoziție de către furnizor, ce de altfel se va asigura că cei interesați au parte și de consilierea necesară.

Ce dă o notă de siguranță se referă și la furnizorul în sine. Euroluc Trucks are o istorie în spate, este unul dintre giganții acestui domeniu. Experiența în domeniu vine ca un mare plus, pentru că astfel pot fi înțelese și preîntâmpinate cerințele publicului. În plus, colaborarea în sine este avantajoasă pentru că intermedierea aceasta îl face pe cumpărător să nu mai fie nevoit să se deplaseze în străinătate, în căutare de camion rulat, dar în stare bună.

De ce MAN

Acest brand de camioane a revoluționat piața în urmă cu 10 ani, cu sistemul MAN HydroDrive. Camioanele de la acest brand au înălțime redusă, iar raza de viraj este una foarte bună, mai mică decât la vehicule cu transmisie mecanică față. Pot fi mai ușor manevrate în spații înguste, întoarse dintr-o singură manevră.
Pentru cele dotate cu sistemul HydroDrive trebuie spus că se știe despre ele că nicio componentă a transmisiei nu depășește acea margine superioară de la saşiu.
Spun specialiștii că indiferent de brandul dorit, atunci când este dorită investiția într-un camion second hand trebuie să existe o documentare ca la carte, mai ales din punct de vedere tehnic. Există la fiecare tip avantaje, dar și dezavantaje, așadar mai important rămâne ce soluție avem în a rezolva unele dezavantaje. Investiția aceasta poate sau nu să genereze profit. Rămân printre cele mai importante aspecte finanțarea, rețeaua de service, dar și siguranța.
Pentru oferte de camioane cei interesați pot descoperi la Euroluc Trucks variante. Activitatea firmei este detaliată în cadrul paginii online și nu numai, ci și pe conturile online unde publicul poate descoperi în detaliu ce avantaje de colaborare are cu acest furnizor.

VEZI TV CNS LIVE!
Sunt OFFLINE, dar revenim!