TV CNS
CNS STIRI

Ciolacu: „Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!”

Marcel Ciolacu – președintele PSD a transmis un nou mesaj în contextul evenimentelor stradale generate de noile restricții impuse pentru combaterea pandemiei. Liderul social-democraților consideră că soluția este „regândirea restricțiilor aberante introduse”.

„Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar #disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!!

Nu pedepsiți un popor întreg pentru că nu sunteți voi în stare să închideți 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că ați pus statul român în genunchi și nu sunteți în stare de nimic!

Lumea a ieșit în stradă din disperare, din #sărăcie și pentru că s-a săturat de voi și de #aberațiile voastre! Le-ați distrus locurile de muncă! Le-ați ținut copiii fără școală! Le-ați închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!
Soluția nu e cea cu care sunteți obișnuiți, aruncarea vinei pe alții. Soluția este #regândirea restricțiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea!
PS: Politicienii # mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paște, desigur respectând toate normele sanitare. Neomarxiștilor fără Dumnezeu, chiar și Cancelarul Merkel a recunoscut că a greșit când s-a grăbit să le îngrădească nemților acest drept. Treaba voastră e să guvernați țara, nu să rescrieți Biblia!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Articolul Ciolacu: „Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!” apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...