TV CNS
CNS STIRI

Cîțu îl taxează pe Ciolacu după ajutorul cerut ca să dărâme Guvernul: „AUR și PSD fac, în sfârșit, coaliție în Parlament”

Premierul Florin Cîțu a taxat declarațiile lui Marcel Ciolacu legate de o colaborare a PSD cu AUR pentru a dărâma Guvernul. Șeful Guvernului acuză PSD că face „în sfârșit, coaliție în Parlament” pentru o moțiune de cenzură.

PSD am văzut că lucrează cu AUR. Era momentul să îşi arate care sunt partenerii. AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit, în Parlamentul României. Deci, PSD arată că este lângă AUR în Parlamentul României, lângă facţiunea AUR, deşi până acum au spus că nu au nimic în comun. Se pare că au multe în comun. Şi l-am auzit chiar pe preşedintele PSD cerând ajutorul, vă daţi seama: cere PSD ajutorul AUR pentru o moţiune de cenzură. Aici s-a ajuns„, a afirmat premierul Florin Cîțu joi seară la un post TV.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri, în plenul Parlamentului, că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură pe 14 iunie.

Marcel Ciolacu a declarat în urmă cu o zi că textul moţiunii de cenzură pe care urmează să o depună social-democraţii în Parlament pe 14 iunie va fi trimis şi celor de la AUR pentru a face „adăugiri”.

Vezi articolul: PSD bate palma cu AUR ca să scape de Guvernul Cîțu

Articolul Cîțu îl taxează pe Ciolacu după ajutorul cerut ca să dărâme Guvernul: „AUR și PSD fac, în sfârșit, coaliție în Parlament” apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...