TV CNS
CNS STIRI Politică

CONSILIERII PSD SUSPENDAŢI PENTRU 6 LUNI

În data de 02.07.2020, Biroul PSD Roman s-a întrunit a votat și aprobat propunerea înaintată de către Președintele organizației domnul senator Dan Manoliu.
În urma votului și conform statutului partidului, cei 6 consilieri locali ai organizației PSD Roman, au fost suspendați timp de 6 luni din calitatea de membru de partid.
Totodată, prin Hotărârea Biroului PSD Roman niciun reprezentant al organizației noastre (inclusiv consilierii suspendați) nu va mai participa la ședințele ordinare sau extraordinare ale Consiliului Local Roman, până la punerea în aplicare a sentinței Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care actualul primar, Lucian Ovidiu Micu a fost judecat și declarat incompatibil.
A 2-a hotărâre luată astăzi de Biroul Organizației PSD Roman stipulează faptul că încălcarea hotărârii Biroului expusă mai sus prin care un reprezentant al organizației noastre va participa la ședințele ordinare sau extraordinare ale Consiliului Local Roman, va fi sancționată cu excluderea din partid a acestora. Hotărârea Biroului Organizației PSD Roman va fi transmisă spre validare către Organizația Județeană Neamț a PSD.

Alte postări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...