TV CNS
CNS STIRI

Control antidoping după partida dintre FCSB și Craiova

Meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, din etapa a 29-a a Ligii 1, disputat la Giurgiu, s-a terminat cu scorul de 0-0.
Universitatea Craiova a ratat un penalty prin Cicâldău, în minutul 62, iar FCSB a avut primul şut pe spaţiul porţii în minutul 85, prin Florin Tănase.

La finalul jocului de la Giurgiu, nu mai puţin de 6 jucători s-au prezentat la controlul antidoping, cerut de către oaspeţi în urmă cu mai multe zile.

Andrei Miron, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan, Dan Nistor, Bogdan Vătăjelu și Marius Constantin sunt jucătorii care au fost şupuşi testării antidoping, potrivit Digisport.

Fiecare test la care au fost supuşi trei jucători de la FCSB şi trei de la Universitatea Craiova costă 1611 lei.

Gabriela Andreiaşu, director adjunct ANAD, a explicat care este procedura testării, după ce fiecare jucător ales pentru testare a oferit o cantitate de 90 de mililitri de urină.

Este împărţită în două recipiente, denumite A şi B. În A se completează cu 60 de mililitri, iar în B cu 30 de mililitri. Sportivul este cel care sigilează proba, sub îndrumarea ofiţerului de control doping. Ofiţerii nu ating echipamentul decât pentru a verifica dacă este corect sigilat.

În urma rezultatului meciului de aseară, FCSB rămâne în continuare lider în Liga 1, cu 64 de puncte acumulate în urma celor 29 de meciuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află în continuare pe locul 3 în Liga 1, cu 57 de puncte adunate în cele 29 de partide jucate în campionat.

Articolul Control antidoping după partida dintre FCSB și Craiova apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...