TV CNS
CNS STIRI

Coșciug din zinc, de tipul celor folosite pentru Covid-19, a fost găsit aruncat la o groapă de gunoi

O anchetă este în plină desfășurare după ce un coșciug din zinc, de tipul celor folosite pentru repatrierea persoanelor decedate de Covid-19, a fost găsit, pe 23 februarie, aruncat la o groapă de gunoi din marginea Bucureștiului.

Criminaliștii au descoperit și brățara de identificare a cadavrului care dispăruse fără urmă.

Potrivit ziare.com, s-ar fi făcut mai multe falsuri în acte, pentru că familia avea nevoie de documente care să ateste că persoana respectivă nu a decedat din cauza Covid-19. Astfel, firma de pompe funebre ar fi modificat documentele în așa fel încât persoana respectivă să aiba parte de o înmormântare normală.

Cei de la firma de pompe funebre ar fi și cei care au aruncat coșciugul pe marginea drumului.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept, având în vedere că, în urma cercetării, au fost identificate fragmente de intestin, aparent de natură umană.

Din probatoriul administrat nu a rezultat săvârșirea vreunei infracțiuni contra vieții. Se analizează dacă sunt întrunite elementele vreunei infracțiuni din capitolul celor contra sănătății publice.

Articolul Coșciug din zinc, de tipul celor folosite pentru Covid-19, a fost găsit aruncat la o groapă de gunoi apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...