TV CNS
CNS STIRI Eveniment

CRIMĂ ȘOCANTĂ PE TERASA UNUI BAR LA ROMAN

Așa cum am consemnat încă de sâmbătă, 13 octombrie, pe pagina de socializare a CNS, o crimă atroce, petrecută la un bar din Roman, a îngrozit pe toată lumea. Un bărbat de 57 de ani a fost înjungheat de un consătean pe motiv că ar fi fost martor în mai multe procese în care acesta era implicat.Transportat la Spital şi operat în regim de urgenţă bărbatul a decedat pe masa de operaţie din cauza loviturilor în zona toracică.

O crimă abominabilă, petrecută în seara zilei de vineri, 12 octombrie, a îngrozit Romanul. Un bărbat de 57 de ani, Constantin Țurcă, a curmat viața unui consătean, Cornel Artenie, în vârstă de 48 de ani, vineri, în jurul orei 18:00, pe fondul unor dispute mai vechi. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lăngă Tribunalul Neamţ, procurorul Virgil Cornea, a declarat faptul că, în conformitate cu primele cercetări efectuate de procurorul de caz, cele două victime erau vechi cunoștințe și se șicanau reciproc ori de câte ori se întâlneau.

Redactorii CNS au stat de vorbă cu unul din martorii principali ai crimei, persoana care a și sunat la ambulanță și care a declarat, revoltat, că ambulanța ar fi venit cu întârziere, lucru pe care acesta în stare de șoc, l-a și reproșat celor de la 112.

Managerul Spitalului Roman, dr.Maria Andrici, a confirmat solicitarea ambulanţei TIM SMURD la orele 18:26, prezentarea acesteia, cu pacientul în stare de șoc hemoragic, la orele 18:28 și urcarea pe masa de operație a înjughiatului, la orele 18:30, cu pacientul intubat și ventilat mecanic. Managerul Spitalului susţine că, în ciuda eforturilor medicilor urgentiști și chirurgi de a salva viața bărbatului înjunghiat, acesta a făcut, din nou, tulburari de ritm cardiac și a decedat. Medicii sunt efectiv îngroziți de înmulțirea cazurilor de violență, susținând că oamenii și-au pierdut orice rațiune și că sunt gata să se încaiere și să se omoare din orice.

Tribunalul Neamț a aprobat solicitarea Parchetului și a dispus cercetarea criminalului în stare de arest pentru 30 de zile. Omul riscă detenție pe viață sau o pedeapsă privativă de libertate de 15-25 de ani, în funcție de faptele agravante, la care se poate adăuga o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru deținere fără drept a unei arme și o alta de la 3 luni la 2 ani sau amendă pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

FLORA ORDEAN

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...