TV CNS
CNS STIRI

Director de școală acuzat că a falsificat 24 de foi matricole

Situație incredibilă petrecută chiar în școală, mai exact acolo unde ar trebui așezate valorile, construite caracterele și orientat pașii viitoarelor generații. Directorul de la o școală din Titu este bănuit că, timp de mai mulți ani, ar fi falsificat și ar fi ajutat la falsificare a 24 de foi matricole pentru anumite persoane din județele Dâmbovița și Argeș, dar și din Capitală – totul pentru a atesta, în mod absolut eronat, că acestea ar fi urmat cursurile unor unități de învățământ.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița efectuează 20 de percheziții domiciliare, în București și în localitățile Titu, Poiana, Sălcioara, Corbii Mari, Petrești, Cobia și Ciocănești.
Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii vor pune în aplicare mai multe mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie audiate.

Activitățile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual și uz de fals, fapte prevăzute de Codul Penal.
Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că directorul unei unități de învățământ din orașul Titu, în perioada 2012-2021, ar fi falsificat, ar fi ajutat la falsificarea și ar fi folosit 24 de foi matricole aparținând unor persoane din județele Dâmbovița, Argeș și municipiului București, atestând în mod nereal că ar fi urmat cursurile unor unități de învățământ”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Totodată, în baza acestor documente, ar fi depus cereri pentru aceste persoane în vederea continuării studiilor la o altă unitate de învățământ.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru probarea întregii activități infracționale și tragerea la răspundere penală a celor bănuiți

Articolul Director de școală acuzat că a falsificat 24 de foi matricole apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...