TV CNS
CNS STIRI

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reiau cursurile

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep, astăzi, cursurile online ale semestrului al doilea.

Pentru clasele terminale, structura anului şcolar nu a suferit niciun fel de modificare, vacanţele de primăvară rămânând la datele deja cunoscute. Vorbim despre 2-11 aprilie pentru Sărbătorile Pascale Catolice şi 30 aprilie – 9 mai pentru Sărbătorile Pascale Ortodoxe. Prin urmare, în intervalul 12- 29 aprilie, clasele terminale vor participa online la activităţile didactice.

Vacanţa se va încheia pentru elevii din celelalte clase pe data de 4 mai, rămânând de văzut dacă aceștia se vor putea întoarce în bănci sau vor continua să învețe în sitem online.

Grupele din învăţământul preşcolar, clasa pregătitoare, clasele I – a VII-a şi clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a vor finaliza acest semestru la finalul lunii iunie, mai exact pe 25 iunie, în loc de 18 iunie, așa cum se întâmpla în anii anteriori.

Vestea bună este că examenele naţionale se vor desfăşura la datele stabilite, conform calendarelor aprobate: 22 – 25 iunie – Evaluarea Naţională a elevilor de clasa a VIII-a şi 28 iunie – 1 iulie – probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

Probele de competenţe din cadrul examenului de Bacalaureat vor fi echivalate conform unei proceduri elaborate de către Ministerul Educaţiei, relatează Agerpres.

Articolul Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reiau cursurile apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...