TV CNS
CNS STIRI

Evaziune fiscală cu UTILAJE: prejudiciu uriaș. Descinderi de amploare

Descinderi, la această oră, în Capitală, Ilfov și Prahova. Suspecții ar fi făcut evaziune fiscală printr-o firma de construcții, după ce au cumpărat mai multe utilaje fără TVA.

Astăzi, 06.05.2021, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pune în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară și 17 mandate de aducere, în Bucuresti, și județele Prahova și Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor.

În baza probatorului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2014-2015, o societate comercială din București ar fi efectuat achiziții intracomunitare de bunuri, utilaje (excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, etc.) vândute ulterior pe teritoriul național.

În scopul diminuării obligațiilor fiscale, la efectuarea achizițiilor intracomunitare ar fi fost interpuse mai multe societăți cu comportament de tip „fantomă” din România și un alt stat intracomunitar.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 25 milioane lei.

Articolul Evaziune fiscală cu UTILAJE: prejudiciu uriaș. Descinderi de amploare apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...