TV CNS
CNS STIRI

Fiica fostului realizator TV Emanuel Isopescu, a încetat din viață, la doar 49 de ani

Cătălina, fiica fostului realizator TV Emanuel Isopescu, a încetat din viață, la doar 49 de ani. Celebră în anii „90, când a lucrat pentru mari case de modă, Cătălina s-a stins din viață la nici șapte luni după tatăl ei.

Anunțul a fost făcut chiar de iubitul Cătăline, actorul Oltin Hurezeanu. “Nu mai e soare de cand ai plecat”, a fost mesajul scris de acesta.

„A fost un suflet atât de special, de frumos, creativ și unic. Și îi sunt recunoscătoare pentru atâtea motive. Odihnește-te în pace prietena mea, Cătălina Isopescu„, a scris și jurnalista Roxana Voloseniuc.

Fiica regretatului prezentator TV Emanuel Isopescu a avut o carieră impresionantă în modă, în anii ’90, iar apoi a devenit acționar într-o mare firma de publicitate. În ultimele fotografii, Cătălina Isopescu era vizibil slăbită, iar cauza se pare că ar fi fost grave probleme de sănătate despre care n-ar fi știut până de curând.

Articolul Fiica fostului realizator TV Emanuel Isopescu, a încetat din viață, la doar 49 de ani apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...