TV CNS
CNS STIRI

Florin Cîțu: „Prima etapă de relaxare va fi de la 1 iunie. Putem vorbi de eliminarea măștii pe plajă”

Premierul Florin Cîțu a făcut, joi, la Constanța, primele anunțuri despre măsurile de relaxare pe care le-a convenit cu patronii din HoReCa și pe care le va propune în ședința Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate de vineri, 7 mai.

După un an de zile de pandemie vreau să arătăm că putem deschide în această vară sezonul estival în siguranță. După discuțiile de azi, am primit soluții inovative.

Unele din ele sunt prezentate în spațiul public – sa putem fi fără mască pe plajă, în restaurant, capacitate maximă în anumite condiții, la hotel la fel.

Din partea industriei am primit soluții foarte bune, pe care pe propunem maine in comitetul interministerial”, a declarat Florin Cîțu, după întâlnirea cu cei din domeniul ospitalității.

Am venit special aici pentru că vreau să pregătim cât mai bine acest sezon estival. Am înteles cu toții ca pentru a avea un sezon de succes in România pe Litoral trebuie să lucrăm îm impreună”, a mai spus Cîțu.

Despre măsurile de relaxare, premierul a spus că „prima etapă e de la 1 iunie, a doua etapă de la 1 august”.

Pentru 1 iunie putem vorbi despre eliminarea măștii pe plajă, o distanțare pe plajă între șezlonguri, am discutat cu cei din domeniu. Cred că putem discuta, sigur, de eliminarea măștii”, a mai declarat premierul, joi, la Constanța.

Articolul Florin Cîțu: „Prima etapă de relaxare va fi de la 1 iunie. Putem vorbi de eliminarea măștii pe plajă” apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...