TV CNS
CNS STIRI

Fost angajat SRI anchetat pentru trafic de influență

Un fost angajat al SRI este anchetat pentru trafic de influență. Promitea că poate scăpa oamenii de condamnări sau le poate obține locuri de muncă în ”servicii”, contra unor sume mari de bani. Ultima sa victimă a fost soția unui director de la Apele Române.

Bărbatul a fost prins în flagrant când se pregătea să ridice suma de bani trimisă de soția directorului de la Apele Române, care a fost pus sub acuzare de DNA, primind o condamnare cu suspendare. Deși inițial au convenit ca aceasta să îi dea 180.000 de euro, femeia i-a spus că nu a reușit să adune decât 60.000 de euro, bani pe care trebuia să îi lase într-o pădure.

Anchetatorii au identificat cel puțin zece victime ale acestuia, cărora le-a cerut bani pentru a-i scăpa de dosare penale sau le promitea că îi angajează în SRI sau la alte instituții.

Prima victimă a fost un bărbat angajat într-o benzinărie, care voia să lucreze în SPP. În urma discuțiilor cu fostul angajat al SRI, acesta i-a dat 3.000 de lei și o serie de documente necesare pentru angajare, potrivit Realitatea Plus.

Articolul Fost angajat SRI anchetat pentru trafic de influență apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...