TV CNS
CNS STIRI Social

ÎNTRERUPERI PROGRAMATE ALE ENERGIEI ELECTRICE

Șeful Formației de lucru, aparținând de Compania DELGAZ GRID Roman, inginerul Paul Simionescu, face cunoscut abonaților din zona Roman Metropolitan faptul că și în această săptămână se vor face întreruperi programate ale curentului electric, după următorul grafic:
-MARȚI, 4 decembrie, între orele 9 și 16 energia electrică va fi întreruptă în comuna Icușești, satul Bălușești, în zona punctelor de transformare 1 și 2.
-MIERCURI, 5 decembrie, între orele 8,30 și 16,30 curentul va fi întrerupt tot în comuna Icușești, localitatea Bălușești, în zona PT-2 și PT.3.
În aceeași zi compania trece la restricționarea furnizării energiei electrice în comuna Stănița, localitatea Ghidion.
-VINERI, 7 decembrie, energia electrică va fi întreruptă între orele 9 și 16, în comuna Făurei, localitatea Budești, în zona punctelor de transformare 1 și 2 Budești.
Energia electrică va fi întreruptă din cauza efectuării unor lucrări în instalațiile electrice, în localitățile și punctele de transformare anunțate. Relații suplimentare se pot obține la sediul punctului de lucru al DELGAZ GRID Roman, din strada Alba Iulia nr.12 și la telefon 0233/20.55.40

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...