TV CNS
CNS STIRI

Liderul AUR: „Vom ieși în stradă, alături de români. Autoritățile comit abuzuri, vom fi acolo ca să-i apărăm”

George Simion, liderul partidului AUR, a declarat că membrii formațiuni vor merge la proteste până când autoritățile vor explica de ce au impus noile restricții. Șeful AUR consideră că nicio măsură luată de autorități în ultimul an de zile nu s-a dovedit a reduce numărul de infectări.

George Simion susține că autoritățile trebuie să explice toate măsurile impuse, el fiind ferm convins că purtarea măștii de portecție nu este deloc utilă pentru reducerea numărului de oameni infectați.

Suntem alături de toți românii care vor ieși în strada. Dacă autoritățile comit abuzuri, vom fi acolo ca să-i apărăm. Vom merge la proteste până când, măcar, aceste măsuri vor fi explicate. Noi contestăm furtul din banii publci, felul în care e guvernată țara. Nu s-a explicat care e logica acestor măsuri, iar românii au dreptul să protesteze. În spațiul public, purtarea măștii nu și-a dovedit utilitatea, în spațiile publice, guvernul trebuie să ne prezinte care e gradul de infecție. Ne asumăm că pariticipăm la proteste alături de români și societatea civilă”, a spus liderul AUR.

George Simion acuză autoritățile că raportează cifre false în raportările zilnice privind pandemia.

„Vedem îmbulzeală în benzinării, sălile de sport sunt închise fără motiv. Numărul de raportări din totalul populației e grav viciat. Avem un număr de infectați, de morți, de vaccinați, care variază în funcție de intersele politice ale celor din conducerea țării. În ciuda restricțiilor pe care le suportăm de un an de zile, în secțiile de ATI, nu a fost făcut nimic. Ar trebui să întrebați guvernul ce face. Fondurile s-au dus către propagandă, nu către profilaxie”, a încheiat Simion.

Articolul Liderul AUR: „Vom ieși în stradă, alături de români. Autoritățile comit abuzuri, vom fi acolo ca să-i apărăm” apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...