TV CNS
CNS STIRI

Ludovic Orban, despre restricțiile din noaptea Învierii: „Sfintele Sărbători reprezintă un eveniment de importanță capitală”

Ludovic Orban – președintele Camerei Deputaților a declarat, marți, că în România se vor aplica deciziile care se vor lua la nivelul Parlamentului sau Guvernului în privința certificatului de vaccinare. Referitor la măsuri restrictive, Orban a declarat: „Oamenii nu își mai doresc restricții. Ne dorim să ajungem într-un timp cât mai scurt posibil la o viață cât mai normală”.

Ludovic Orban a declarat că guvernanții vor lua decizii referitor la eventuale restricții în Noaptea de Înviere: „O asemenea decizie o va lua Guvernul. În perspectiva mea, Sfintele Sărbatori de Înviere a Domnului nostru reprezintă un eveniment de importanță capitală și oamenii, în condițiile respectării condițiilor de sănătate, pot participa la slujbă și să se bucure de această sărbătoare”.

Există o dezbatere foarte serioasă la nivel european în care persoanele vaccinate să poată fi scutite de restricții. Sunt convins că se va ajunge la o decizie la nivel european și normal că România se va alinia fiind membru al Uniunii Europene.
În ceea ce ne privește pe noi, obiectivul este acela ca printr-o campanie de vaccinare care să fie făcută serios, în cel mai rapid ritm, care să ducă la vacinarea unui număr cât mai mare de persoane, să revenim la normalitate. Oamenii nu își mai doresc restricții. Ne dorim să ajungem într-un timp cât mai scurt posibil la o viață cât mai normală
”, a declarat Ludovic Orban, la Parlament.

Articolul Ludovic Orban, despre restricțiile din noaptea Învierii: „Sfintele Sărbători reprezintă un eveniment de importanță capitală” apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...