Televiziunea CNS
www.cnstv.ro

MÂNCARE GUSTOASĂ CHIAR LA VOI ACASĂ

0

https://www.youtube.com/watch?v=i5XmL7O01PI

Se spune ca in arta este important sa vibrezi si sa transmiti si altora aceasta stare. Indiferent de domeniu, pasiunea este cea care transforma rezultatul in arta. La fel stau lucrurile si in domeniul gastronomic.Gastronomia reprezinta talentul de a imbina ingrediente atent selectionate cu pasiunea pentru gatit si atentia pentru detalii.
Preocuparea pentru un stil de viata sanatos inseamna si o mancare sanatoasa si gustoasa. Si cum majoritatea dintre noi petrecem cea mai mare parte din timp la serviciu, mesele principale ale zilei sunt importante si necesare. Cei care vor sa se bucure de o mancare gatita ca la mama acasa pot apela la servicii specializate de catering. Acestea, prin Meniul Zilei diversifica in fiecare zi paleta de preparate, ajutandu-ne sa petrecem astfel, mai mult timp cu cei dragi, fie sa facem fata cu brio unor musafiri neasteptati sau de ce nu, sa surprindem placut persoana iubita.
Si pentru a va convinge de acest lucru am poposit in bucataria unuia dintre cele mai cunoscute restaurante din Roman, Restaurantul Kapri, unde Chef Vlad, ne-a impartasit cateva dintre secretele sale.

Citește și