TV CNS
CNS STIRI

„Mâncătorul de femei” trimis în judecată. Acesta este acuzat că a ucis trei surori printre care și fosta soție

Un bărbat din Rădăuți, supranumit „mâncătorul de femei”, a fost trimis în judecată pentru că și-ar fi ucis ultima soție și i-ar fi ascuns cadavrul, care nu a fost găsit nici până acum.

El a fost acuzat că le-ar fi ucis și pe cele două surori ale ultimei soții. Acuzațiile șocante amintesc de cazul celebrei avocate din Brașov, Elodia Ghinescu. De altfel, anchetatorul este același.

În perioada 1995-2005, Vasile Lavric, supranumit ”mâncătorul de femei”, ar fi ucis trei femei, informează Realitatea Plus.

În urmă cu 6 ani, bărbatul a mai fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. Atunci, Vasile Lavric a fost acuzat că și-a ucis cea de-a treia soție, în 2000, după ce a lovit-o în cap cu un ciocan.

Ancheta este coordonată de procurorul care a instrumentat dosare precum HexiPharma, cazul morții lui Ionuț Anghel și o parte din ancheta dispariției Elodiei.

Sunt mai multe cazuri în care au fost condamnări fără cadavru. Este foarte probabil să ne așteptăm la o condamnare și în acest caz. Ancheta este mult mai dificilă, dar nu este imposibilă. Sunt multe probe care duc către un criminal”, a spus psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Articolul „Mâncătorul de femei” trimis în judecată. Acesta este acuzat că a ucis trei surori printre care și fosta soție apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...