Netflix înregistrază scăderi ale veniturilor! Totul din cauza carantinei

Netflix Inc a înregistrat marți cele mai slabe câștiguri de pe urma abonaților din ultimii patru ani, pe măsură ce concurența de streaming a crescut, restricțiile de pandemie s-au relaxat și sporturile live au revenit la televizor. Compania a adăugat 2,2 milioane de abonați plătiți la nivel global în trimestrul care s-a încheiat pe 30 septembrie, neajungând la obiectivul companiei de pe Wall Street de 3,4 milioane.

Câștigurile pe acțiune au coborât, de asemenea, sub așteptările analiștilor, la 1,74 dolari. Prognoza de consens a fost de 2,14 dolari, conform datelor IBES de la Refinitiv. Acțiunile Netflix, unul dintre cei mai mari câștigători din acest an, în timp ce oamenii au rămas acasă în mijlocul pandemiei, au scăzut marți cu aproape 6%, la 494 USD.

Abonații interni erau aproape plătiți, ceea ce evidențiază saturația Netflix din SUA„, a spus Ross Benes, analist la eMarketer. Odată cu încetinirea adăugărilor interne, creșterea veniturilor va proveni probabil din creșterea prețurilor, a spus el.

– sursă: bzi.ro

Articolul Netflix înregistrază scăderi ale veniturilor! Totul din cauza carantinei apare prima dată în Știri – TV CNS.