TV CNS
CNS STIRI

Percheziții la muzicanți. Luau ilegal indemnizații în timpul pandemiei

Percheziții ample în București și alte 5 județe. Ancheta are ca obiect obținerea ilegală de indemnizații în perioada pandemiei. Mai multe societăți comerciale ar fi încheiat, în fals, contracte de prestări de servicii muzicale cu 80 de persoane fizice.

Poliţiştii efectuează, miercuri dimineaţă, 44 de percheziţii la societăţi comerciale şi persoane fizice, în judeţele Giurgiu, Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Gorj şi în Bucureşti, într-un dosar penal având ca obiect obţinerea ilegală de indemnizaţii pentru întreruperea activităţii artistice în perioada pandemiei (2020-2021).

„În fapt, administratorii mai multor societăţi comerciale sunt bănuiţi că ar fi întocmit, în fals, mai multe contracte de prestări de servicii muzicale cu 80 de persoane fizice, care ar fi fost depuse la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Giurgiu, obţinând în mod ilegal 300.000 de lei”, informează un comunicat al Poliţiei Române .

În cadrul acţiunii, poliţiştii pun în executare 87 de mandate de aducere.

Activităţile sunt efectuate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, cu sprijinul poliţiştilor din Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Gorj şi Bucureşti, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Giurgiu şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti.

Articolul Percheziții la muzicanți. Luau ilegal indemnizații în timpul pandemiei apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...