TV CNS
CNS STIRI

Pericol de explozie pe DN1A: O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc

Intervenție în forță a pompierilor prahoveni, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cisternă încărcată cu biodiesel care se afla pe DN 1A, în localitatea Izvoarele. Traficul în zonă este blocat, existând pericolul de explozie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1A Ploiești-Brașov, în apropierea localității Izvoarele, pe sensul către Ploiești, județul Prahova, a izbucnit un incendiu la nivelul unei autocisterne care transportă biodiesel.

Nu sunt scurgeri pe carosabil, dar este pericol de explozie. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute

Biodieselul este un biocombustibil sintetic lichid care se obține din lipide naturale, ca uleiuri vegetale sau grăsimi animale, noi sau folosite, prin procese industriale de esterificare și trans-esterificare. Se poate folosi în substituirea totală sau parțială a petro-dieselului. Biodieselul poate fi amestecat cu motorină (din rafinarea petrolului) în diferite rapoarte.

Articolul Pericol de explozie pe DN1A: O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...