TV CNS
CNS STIRI

Pescador dispărut în Marea Neagră – 3 membri ai echipajului decedați, 2 sunt căutați

Naufragiul unui pescador în Marea Neagră, în urma căruia trei oameni au murit și alți doi sunt căutați, ar fi fost provocat de faptul că ambarcațiunea era supraîncărcată cu o cantitate impresionată de rapane, crustaceu căutat de toate restaurantele cu specific marin. Alerta s-a dat luni, după ce ISU Constanța a fost sesizat că trei cadavre au fost găsite pe mal, iar apoi s-a confirmat că sunt membri ai echipajului vasului dat în căutare.

Surse din cadrul anchetatorilor spun că o parte din încărcătura pescadorului, ambalată în saci de rafie a fost recuperată de către echipajul SAR al ARSVROM. În total, ar fi vorba de peste 7 tone de crustacee, acesta fiind cel mai probabil și motivul pentru care ambarcațiunea s-a scufundat, potrivit focuspress.ro.

La bordul ambarcațiunii ar fi fost 5 oameni, iar cei doi membri dați dispăruți sunt în continuare căutați.

Potrivit ISU, după dispariția pescadorului de pe radare, s-a intervenit cu o ambarcațiune ARSVOM, o ambarcațiune a Gărzii de Coastă, un elicopter și cu un scafandru. La solicitarea Gărzii de Coastă, s-a intervenit și cu un avion venit de la Burgas, potrivit Realitatea plus.

Articolul Pescador dispărut în Marea Neagră – 3 membri ai echipajului decedați, 2 sunt căutați apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...