TV CNS
CNS STIRI

Polițist atacat în fața secției de poliție de un individ înarmat cu un cuțit

Un polițist a fost rănit grav de un bărbat chiar în fața secției de poliție unde lucra agentul de poliție. Bărbatul a scos cuțitul și fără nicio șovăială l-a atacat pe polițist. Cu ajutorul colegilor săi, acesta a reușit să-l imobilizeze pe agresor și chiar să sune la ambulanță, care l-a transportat de urgență la spital. Atacatorul a anunțat atacul pe Facebook. Bărbatul este acum cercetat pentru tentativă de omor.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 1 spre 2 aprilie, atunci când un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității.

În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Cel în cauză se află in custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani.

Nu există deocamdată așa o lege care să îi protejeze pe politiști. La o secție de poliție vin tot felul de oameni, tot felul de indivizi, poate cu probleme. Trebuie făcut un control foarte riguros. (…) începe să piuie dacă are ceva pe el, arme albe. Să fie dotată orice secție cu acest tiunel care să depisteze orice armă albă. Polițiștii noștri nu au voie să folosească armamentul. Poate că a remarcat ceva suspect, dar nu are voie să tragă. Trebuie făcut ca la americi: Acolo întâi trag și apoi văd ce se întâmplă. Poate i-a spus să > și n-a făcut-o. Trebuie o lege foarte fermă, foarte serioasă din acest punct de vedere. (…) Polițiștilor le e frică să tragă, să riposteze pentru că li se face plângere. Trebuie ca sindicatul să îi apere…„, a declarat Liviu Chesnoi, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS.

Articolul Polițist atacat în fața secției de poliție de un individ înarmat cu un cuțit apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...