Portarul Ciprian Tătărușanu a anunțat că se retrage din echipa națională

Ciprian Tătărușanu a anunțat, prin intermediul site-ului oficial al FRF, că se retrage de la prima națională de fotbal a României. Căpitan al tricolorilor, Tătărușanu (34 de ani) consideră că este timpul ca portarii tineri să vină din urmă.

„Pur și simplu cred că este timpul ca alți portari români să vină din urmă, să apere poarta echipei naționale, iar eu să fac un pas în spate. Avem portari tineri de mare perspectivă, avem portari cu experiență care pot face față oricând acestui rol. S-a încheiat un ciclu, prin finalul campaniei de calificare la EURO și prin disputarea ultimei ediții din Liga Națiunilor, și începe un alt ciclu, prin preliminariile de Mondial programate în primăvară. Așadar, acesta cred că e momentul cel mai bun pentru ca povestea mea frumoasă la echipa națională să se încheie.”, a scris Tătărușanu.

Tătătușanu a debutat la naționala României în 2010, iar de atunci a adunat 73 de partide pentru tricolori, clasându-se pe locul 17 într-o ierarhie all-time a celor care au evoluat pentru prima reprezentativă (la egalitate cu Cosmin Contra).

Sursă : hotnews.ro

Articolul Portarul Ciprian Tătărușanu a anunțat că se retrage din echipa națională apare prima dată în Știri – TV CNS.