TV CNS
CNS STIRI

Prefect îmbrăcat la 4 ace în satele afectate de viituri

Colecția politicienilor care s-au făcut de râs atunci când au mers să ajute oamenii afectați de inundații s-a îmbogățit de azi cu prefectul Bihorului. Dumitru Țiplea a ales să inspecteze satele afectate de viituri îmbrăcat la 4 ace, într-un funicular la care un angajat al Apelor Române dădea la manivelă. Exact cum pompierii trăgeau barca în care se aflau Liviu Dragnea și Victor Ponta în 2014.

Îmbrăcat la patru ace, prefectul Bihorului analizează liniștit situația din cabina funicularului. Un angajat al Apelor Române dă de zor la manivelă pentru a-l aduce pe funcționar de pe un mal pe celălalt.

Secvența seamănă izbitor cu cea din 2014, când Victor Ponta, premierul de atunci, alături de Liviu Dragnea, inspectau zonele inundate într-o barcă pneumatică trasă de pompieri. Tot atunci, Ponta a rostit și replica ce va rămâne în istorie: ”Tu ce faci, fă, Doino, aici? Aveai chef de niște inundații?”, i-a spus atunci Ponta fostului ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană.

Elena Udrea, fostul Ministru al Dezvoltării și al Turismului, a fost și ea protagonista unei scene asemănătoare. După inundațiile din 2010, Udrea le-a oferit sinistraților din comuna băcăuană Săucești pantofi cu toc și dulciuri.

Articolul Prefect îmbrăcat la 4 ace în satele afectate de viituri apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...