TV CNS
CNS STIRI

Președintele PNL, Orban, îmbrâncit de agenți de pază. ”I-au zis să facă pași”

Președintele Partidului Național Liberal ar fi fost îmbrâncit de mai mulți agenți de pază.

Secretarul general adjunct al PNL București, Adrian Moraru, acuză că agenți privați de pază l-au îmbrâncit pe președintele partidului, Ludovic Orban: „A fost o premieră – președintele este îmbrâncit de niște gorile cu ceafa lată plătite să și care i-au zis să facă pași”, scrie Mediafax.

„Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Președintele partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de niște gorile cu ceafa lată plătite să și care i-au zis să facă pași”, scrie Adrian Moraru pe Facebook, după alegerile de marți seara, de la PNL Sector 4.

„Festivalul democrației începe”

El reamintește și de episodul în care fostului lider al partidului Theodor Stolojan i s-a spus că nu este membru PNL.

„Putem să adăugăm și scena epocală, tot cu gorile, când fostului președinte/premier/europarlamentar Stolojan, șeful acestor alegeri interne, venit să își plătească cotizația i s-a spus pe același ton că nu știu cine e el și că să se care dracu de acolo că nu e în evidențele filialei. Festivalul democrației (abia începe)”, conchide Moraru.

Președintele partidului, Ludovic Orban, ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzii aduși la conferința de alegeri de la PNL Sector 4.

Alegeri la PNL Sectorul 4
Premierul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, au participat, marţi seară, la alegerile din cadrul PNL Sector 4 şi au continuat campania electorală pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii. În cele din urmă, Pavel Popescu a câștigat.

Pavel Popescu este un susţinător al premierului Florin Cîţu în cursa internă pentru preşedinţia PNL.

Premierul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, au participat, marţi seară, la alegerile din cadrul PNL Sector 4. „Pentru mine contează echipa” a început discursul Florin Cîţu. Acesta a reiterat ideea potrivit căreia ar trebui să existe un candidat liberal în fiecare sector.

Florin Cîţu a afirmat că-l susţine pe Pavel Popescu, care a avut curajul să-l susţină la rândul său.

Articolul Președintele PNL, Orban, îmbrâncit de agenți de pază. ”I-au zis să facă pași” apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...