TV CNS
CNS STIRI

Programul Optimilor de finală Euro 2020. Franța – Elveția se joacă în România

Franța și Elveția vor juca la București, pe Arena Națională, în optimile Euro 2020. Partida este programată luni, de la ora 22.00.

Programul optimilor de finală ale Euro 2020 va începe sâmbătă, a anunțat Federația Română de Fotbal.

Optimi de finală:
Sâmbătă, 26 iunie

19.00, Țara Galilor – Danemarca, în Amsterdam
22.00, Italia – Austria, în Londra

Duminică, 27 iunie

19.00, Țările de Jos – Cehia, în Budapesta
22.00, Belgia – Portugalia, în Sevilla

Luni, 28 iunie

19.00, Croația – Spania, în Copenhaga
22.00, Franța – Elveția, în București

Marți, 29 iunie

19.00, Anglia – Germania, în Londra
22.00, Suedia – Ucraina, în Glasgow.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că de miercuri sunt dispobile online biletele pentru meciul din optimile Euro 2020, care se va desfășura în 28 iunie, pe Arena Națională.

Potrivit FRF, partida din optimile de finală ale EURO 2020 de pe Arena Națională din 28 iunie se va disputa, conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, cu fani în tribune ocupând până la jumătate din capacitatea stadionului.

„Începând din 22 iunie, pe platforma de ticketing UEFA sunt disponibile bilete la partida de la București. Conform aceleiași Hotărâri de Guvern, spectatorii care achiziționează bilete după această dată trebuie să fie vaccinați împotriva SARS-CoV-2 (să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau să fie vaccinați și să prezinte un test negativ în cazul în care schema completă de vaccinare nu este completă”, a transmis FRF.

După logarea pe platforma de ticketing și selectarea partidei de la București, utilizatorii trebuie să completeze codul de acces „VACCINATED” pentru a continua procesul de achiziționare a biletelor.

Foto: Inquam Photos

Articolul Programul Optimilor de finală Euro 2020. Franța – Elveția se joacă în România apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...