TV CNS
CNS STIRI

Raed Arafat: „S-a luat decizia de a se reduce programul magazinelor”

Raed Arafat – șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat, luni, că s-a luat decizia de a se reduce programul magazinelor pentru a corela cu regula interdicției circulației.

Creșterea este lentă, nu este rapidă, dar totuși este o creștere. De alaltăieri creșteri de 0,1, de 0,2 au fost în 32 de județe. Asta ne atenționează că situația nu este stabilă. De asta s-au luat unele măsuri, chiar mai ușoare decât în altre țări, care ne permit să controlăm situația și să meargă mai bine și campania de vaccinare”, a declarat Raed Arafat.

La magazin toată lumea merge. Dacă le lăsăm deschise până la ora 24.00, lumea tot va merge. Regula magazinului a fost corelată cu regula interdicției circulației. Dacă circulația se interzice la ora 20.00, atunci cu două ore înainte magazinele se opresc ca să poată ajunge oamenii să poată ajunge acasă”, a mai spus Raed Arafat.

Raed Arafat: Nu vor mai exista alte restricții

Situația nu este stabilă. Măsurile sunt chiar mai ușoare decât în alte țări și ne permit să ameliorăm situația cât de cât până când vaccinarea merge mai departe. Noi acum mergem pe ideea că încercăm să controlăm situația, dar să meargă mai bine și campania de vaccinare. Dacă campania de vaccinare merge bine și dacă oamenii se vaccinează și vor veni milioane de doze în următoarea perioadă și speranța noastră este ca aceste măsuri să devină istorie pentru noi, să începem să revenim încet, încet la normalitate”, a declarat Raed Arafat.

Articolul Raed Arafat: „S-a luat decizia de a se reduce programul magazinelor” apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...