Robotul spațial rusesc FEDOR retras de pe Twitter după ce a pârât doi cosmonauți că s-au cherchelit în spațiu

FEDOR, robotul spațial umanoid rusesc a fost retras de pe Twitter după ce a insultat cosmonauții retrași din activitate care au criticat programul spațial al Rusiei pentru că a rămas în spatele celui din SUA.

Activitatea lui FEDOR pe rețeaua socială s-a oprit brusc la finele săptămânii trecute, după o ploaie de tweet-uri prin care i-a criticat pe foștii cosmonauți Maxim Surayev și Alexander Samokutyayev, ambii parlamentari în prezent, pentru neprofesionalism și spunând despre ei că sunt „bețivi” și au consumat alcool în spațiu, potrivit The Moscow Times.

Spre deosebire de Suraev și Samokutyaev, roboții nu au slăbiciuni, nu încalcă interdicția consumului de alcool pe stația orbitală, nu vorbesc prostii”, a scris FEDOR într-unul din ultimele sale tweeturi salvate de utilizatori. „Roboții își îndeplinesc toate sarcinile legate de zbor fără să comenteze”, a mai spus robotul

Părerea mea despre oameni este proastă”, a adăugat FEDOR.

Sursă: comisarul.ro

Articolul Robotul spațial rusesc FEDOR retras de pe Twitter după ce a pârât doi cosmonauți că s-au cherchelit în spațiu apare prima dată în Știri – TV CNS.