TV CNS
CNS STIRI

Româncă condamnată în Anglia pentru uciderea unui celebru campion de dans

Diana Cristea, o româncă de 18 ani, şi iubitul ei, Joel Osei, de 25 de ani, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în Regatul Unit, după ce l-au ucis pe Adrian Murphy, un irlandez celebru în Marea Britanie, campion de dans.

O româncă de 18 ani din Marea Britanie a fost judecată de un tribunal londonez, după ce a fost acuzată de crimă. Românca, ajutată de iubitul ei, un englez de 25 de ani, ar fi ucis un mare campion irlandez de dans.

Diana Cristea, o tânără româncă în vârstă de 18 ani şi iubitul ei, Joel Osei, în vârstă de 25 de ani, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în Regatul Unit, după ce l-au ucis pe Adrian Murphy, un irlandez celebru în Marea Britanie, campion de dans, informează Irish Mirror.

Anchetatorii nu sunt siguri în privinţa datei la care a fost ucis Murphy. Potrivit presei britanice, acesta ar fi fost ucis probabil pe 2 iunie 2019, în apartamentul acestuia de la etajul 17, din Battersea, în sudul Londrei. El ar fi murit drogat de Diana Cristea şi Joel Osei.

Cei doi au fost prinşi apoi de poliţişti, după ce au încercat să cumpere diamante în valoare de 80.000 de lire sterline de la un bijutier din New York, dar s-au dat de gol folosind cardul victimei, nota The Sun, care a citat surse de la Croydon Crown Court, scrie Adevarul.ro

De asemenea, cei doi sunt acuzaţi de otrăvirea unui al doilea bărbat, pe 30 mai 2019, înainte de a-i fura aproximativ 2.000 de lire sterline. Acesta a supravieţuit.

Foto: Adevarul

Articolul Româncă condamnată în Anglia pentru uciderea unui celebru campion de dans apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...