TV CNS
CNS STIRI

Salvamar jefuit în timp ce acorda primul ajutor

Un salvamar a fost jefuit în timp ce acorda primul ajutor, pe o plajă din Costineşti. În momentul în care a realizat că i-a dispărut telefonul, salvamarul a început să strige după ajutor. Norocul lui a fost un jandarm, din Timişoara, aflat în concediu pe litoral care a alergat după hoţ şi a reuşit să-l imobilizeze. Acesta a sunat la 112, iar hoţul a fost predat poliţiştilor.

Un hoţ a încercat să fugă cu telefonul unui salvamar din Costineşti, în timp ce acesta salva o persoană de la înec.

Bărbatul nu a apucat să plece prea departe cu telefonul deoarece un subofiţier din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara, aflat în concediu de odihnă pe litoral, l-a prins.

Duminică, 4 iulie a.c., după ora 17, jandarmul se afla pe plajă, iar, la un moment dat, atenţia i-a fost atrasă de strigăte care semnalau prezenţa unui hoţ. A observat un bărbat care alerga, cu un telefon în mână, a intervenit fără ezitare şi a reuşit să îl imobilizeze. Din cele declarate la faţa locului, a rezultat că telefonul i-a fost sustras unui salvamar, în timpul intervenţiei într-un caz de înec ce a avut loc în acea zonă. Cazul a fost preluat de poliţie în vederea continuării cercetărilor”, transmite Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul al Grupării Mobile de Jandarmi.

Articolul Salvamar jefuit în timp ce acorda primul ajutor apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...