TV CNS
CNS STIRI

Sancțiuni cu scandal: Director împuternicit MAI amendat cu 6.000 de lei la regimul rutier

Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, în prezent împuternicit director al Unității de Politici Publice din MAI, a încălcat legea prin 7 fapte, care au fost constatate de către patrula de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție. Amenda primită este de aproape 6.000 de lei.

Contactat de jurnaliști, comisarul șef a avut o reacție… neașteptată. Timp de 15 minute, Christian Ciocan nu a vrut să dea un răspuns concret în urma imaginilor apărute în spațiul public.

Discuție reporter-Christian Ciocan:
– Este vocea dvs., sau nu?
– Dacă e un polițist acolo și se comportă în halul ăsta, cred că trebuie să-l întrebați pe el, nu pe mine.
– Tot dvs. în aceste imagini spuneați că ați tras mașina din intersecție. Se aude pe acea înregistrare…
– N-am spus eu așa ceva, întrebați-i pe ăia care au furnizat imaginile… Cine v-a furnizat imaginile?
– Dle Ciocan, vă mai întreb o dată, sunteți sau nu dvs. în aceste imagini?
– Nu știu, întrebați-i pe cei care v-au dat imaginile.

Ciocan a patruns pe o strada unde actiona indicatorul „Accesul interzis” si la solicitarea agentilor a refuzat sa se legitimeze, asteptand probabil sa fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agentii de politie au constatat ca autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din placutele de inmatriculare, nu avea actele asupra si a refuzat sa respecte indicatiile politistului.

Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6.000 lei, iar ca masuri complementare a fost retinuta placuta cu numarul de inmatriculare si i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile„, a transmis Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook.

Articolul Sancțiuni cu scandal: Director împuternicit MAI amendat cu 6.000 de lei la regimul rutier apare prima dată în Știri CNS Media.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...