TV CNS
CNS STIRI

Sancțiuni după greva de la metrou: „Au fost aplicate 109 amenzi în valoare de 145.000 de lei”

Lucian Bode – ministrul de Interne a declarat, luni, într-o conferință de presă, că au fost aplicate 109 amenzi în valoare de 145.000 de lei protestatarilor care au blocat, vineri, metroul.

În primul rând, la prima oră a dimineții am interzis accesul cetățenilor în stațiile de metrou. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu eram prezenți cu efectivele MAI și bucureștenii, obișnuiți să acceseze metroul în fiecare dimineață, intrau în stațiile unde era deja acel protest în desfășurare. Am suplimentat efectivele MAI pentru fluidizarea traficului la suprafață și pentru a-i determina pe oameni să respecte regulile de protecție în stațiile STB.

Vreau să spun că am avut o discuție în primele ore ale dimineții cu domnul primar general Nicușor Dan și așa cum ați putut observa, STB a suplimentat numărul de autobuze cu aproximativ 15%. De asemenea, am crescut numărul de intersecții în care circulația era dirijată de polițiști de la 49 la 74”, a spus Lucian Bode.

Articolul Sancțiuni după greva de la metrou: „Au fost aplicate 109 amenzi în valoare de 145.000 de lei” apare prima dată în Știri – TV CNS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...