TV CNS
CNS STIRI Social

SE SISTEAZĂ GAZUL METAN PE MAI MULTE STRĂZI

Purtătorul de cuvânt al companiei DELGAZ GRID, Sorin Munteanu, a remis redactorilor CNS un comunicat de presă referitor la întreruperea gazului metan, în cursul zilei de marți, 2 iunie pe mai multe străzi din Roman, în vederea efectuării unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie . Gazul metan urmează a fi întrerupt începând cu ora 8,30 pe următoarele străzi: Ștefan cel Mare (blocuri 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15A, 15B, 177); Castanilor; Aprodul Purice;Sucedava;1 Mai;Petru Aron;Păltiniș;Miron Costin;Doctor Gheleter;Petru Rareș și Aprodul Arbore.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 16.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Alte postări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

www.cnstv.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site. Acceptă Citește...