Televiziunea CNS
www.cnstv.ro

ȘEDINȚĂ “DE ÎNDATĂ” – DOUĂ MINUTE ȘI 17 SECUNDE!

0

https://www.youtube.com/watch?v=JAJSZanY66c

Vineri, 10 mai, la ora 14, când primăria se golea (vinerea fiind zi scurtă pentru funcţionari), Consiliul local s-a întrunit într-o CONSILIUL LOCAL – ŞEDINŢĂ „DE ÎNDATĂ”.
Ca de obicei, nu s-a explicat care a fost urgenţa care a determinat convocarea consiliului; şi tot ca de obicei, nimeni nu a întrebat. Poate că ştiau deja…
S-a votat o mică rectificare de buget şi încheierea unui contract de comodat între Consiliul local Roman şi Instituţia Prefectului Neamţ pentru un spaţiu din clădirea fostului club Petrotub.
Instituția Prefectului Județului Neamț – Serviciului Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple a solicitat punerea la dispoziție a unui spațiu în vedere operaționalizarii Punctului de lucru Roman pentru înregistrarea cererilor și eliberarea pasapoartelor simple electronice. Punctul de lucru astfel creat este în folosul cetățenilor municipiului Roman, facilitând accesul lor la aceste servicii și reducând timpii de așteptare.
Nici această şedinţă nu s-a abătut de la regula „proiectul şi minutul”, astfel încât durata totală (cu tot cu glumiţele de la început, pe seama deplasărilor PSD-iştilor la Iaşi şi a liberaliloir la Piatra) a fost de 2 minute şi 17 secunde.

Citește și

VEZI TV CNS LIVE!
Sunt OFFLINE, dar revenim!